Bedankbrief Karmia

dec 3, 2021

Aan Stichting Yad L’Ami :

Bedankbrief

Wij willen graag onze grote waardering uitspreken voor uw belangrijke bijdragen en deelname aan het versterken van onze kibboets.

In 2021 heeft Yad L’Ami een grote bijdrage geleverd aan het versterken van de gemeenschap in kibboets Karmia, op 3 kilometer van de grens met Gaza. De gezamenlijke activiteiten met de jeugd waren geweldig. De ingang van de kibboets is prachtig fleurig geworden met veel bloemen. De kinderhuizen kregen een mooi kleurtje, binnen en buiten, waardoor het aantrekkelijke panden werden, versierd met mooie schilderingen. Voor het eerst in jaren konden we een reisje regelen voor de kinderen, die samen met hun ouders hun Bar Mitswa vierden. Verder kregen enkele gezinnen hulp, zodat hun kinderen naar de naschoolse opvang kunnen gaan en Yad L’Ami hielp bij het gezellig maken van twee huizen voor alleenstaande soldaten.

Alle kibboetsbewoners namen deel aan de verschillende activiteiten (kinderen, tieners, jongeren en ouderen), waardoor de gemeenschap werd versterkt en de zelfredzaamheid werd aangemoedigd. Dit is een heel belangrijke kwaliteit die we willen stimuleren bij de kinderen en tieners.

Naast de financiële bijdrage, hebben we het hele jaar door genoten van de vele bezoeken van Ria, een echte partner van ons, met haar diepe verlangen om de behoeften van de gemeenschap te begrijpen en te werken aan onze versterking en heelheid, vanwege het leven aan de grens naast Gaza.

Wij danken u en waarderen al uw hulp en voelen ons gezegend dat u meehelpt om ons te sterken in zowel gewone tijden, als tijdens noodsituaties!

Met zegen,

Namens het lokale bestuur van Karmia en al de inwoners