Een brief van dank en waardering aan Yad L’Ami

, ,

Yad L’Ami zette zich in om ons te helpen bij de terugkeer naar huis na de gebeurtenissen van 7 Oktober. In maart 2024 keerden enkele gezinnen met kinderen, in de leeftijd van 3 – 12 jaar, terug naar de Kibboets [Karmia]. De gezinnen kregen te maken met emotionele en familie zaken, na een periode van ongeveer 6 maanden, waarin ze niet thuis konden wonen.

Wij willen u bedanken voor uw steun en begeleiding, uw luisterend oor en vooral voor de investering
en zorg voor de kinderen die zijn teruggekeerd.

Samen met jou Ria hebben we activiteiten bedacht, die kunnen helpen, angst te verminderen, rust te geven en handvatten te bieden voor het creëren van een gelukkige en samenhangende groep kinderen.

Samen openden we de cursus surfen voor kinderen van 9-16 jaar. Surfen vindt plaats op vrijdag en biedt zo een bezigheid op de dag dat er geen les gegeven wordt op school.

De kinderen zijn zo blij met deze kans en het verblijf op het strand. De vaardigheden die ze leren, en de daaruit voortvloeiende toename van de zelfredzaamheid zullen hen en hun ouders onvermijdelijk op weg helpen.

We vergeten niet dat dit niet de eerste activiteit is, waarin Yad L’Ami Kibboets Karmia heeft begeleid. In de afgelopen jaren heb je ons met veel liefde en zorgzaamheid omgeven, wat we zien in daden en giften.

Met dank en grote waardering!

Het Karmia-onderwijssysteem, ouders en kinderen

Vaardigheden

Gepubliceerd op

28 juni 2024