Geen hand meer ophouden maar werken aan je toekomst voor je zelf en voor je familie.

dec 30, 2014 | 0 Reacties

Wilt u nu mee helpen  twee nieuwe jongeren een toekomst te geven?

Ze is 24 jaar en heeft een dochter van 7 jaar. Ze maakte drie jaar geleden Aliyah en werkt al een jaar in de keuken van een hotel. Ze zou graag het beroep uitoefenen van professioneel bakker. Dit is een cursus van 120 uur academie en 150 uur stage lopen. Wij gaan ervoor en zij…gaat er voor om dit naast het werk in de keuken en de zorg voor haar dochter, te gaan doen. Kosten  € 1.700  Edna 24 jaar, gaat een studie doen voor speciaal onderwijs [Academic College Education]  waarin ze workshops kan geven aan kinderen die extra begeleiding nodig hebben. Deze studie kan ze zelf niet betalen. De studie kosten zijn € 2.200  Wie helpt mee?

Update:
Nadaf in Sderot is in haar laatste jaar en ze doet een prachtig werk. Iedereen is trots op haar. Wij natuurlijk ook omdat u via Yad L’Ami het mogelijk voor haar maakte dit jaar haar studie af te ronden.
Alana is bijna klaar met een professionele cursus naaien. Het is een waar succes geweest. Ze begint al opdrachten te krijgen en straks kan ze voor haar zelf en haar dochter zorgen.

We zien hoe geweldig het is in jonge mensen te investeren. Dit is niet tijdelijk maar een investeren voor het leven.