Hoe gaan wij, kinderen in het zuiden, onze angst overwinnen?

nov 9, 2017

Die tunnel zal maar in je dorp uitkomen om je te kidnappen en mee te nemen naar de Gaza strook. Vorige week werden we allemaal weer opgeschrikt. Nog slechts één Km en de tunnel kwam in ons dorp uit. Maar toen verijdelde God de boze aanslag. Dank zij jullie gebed en de nieuwste technologie van Israël werd de tunnel ontdekt en opgeblazen.

Furieus waren ze aan de andere kant van de grens, 9 terroristen kwamen om het leven en verschillenden werden gewond. Door de dreiging nam Israël zijn maatregelen en de bevolking werd opgeroepen alert te zijn en de kinderen? Het werd een dag van binnen blijven in de klassen.  

Therapie met paarden en honden helpt ons. We leren onze trauma’s te verwerken en we leren sterk te zijn en weer controle over ons leven te krijgen.

10 kinderen van school krijgen 1 x in de week paarden therapie. € 25 voor 1 kind.

In het meisjes internaat hebben we, 1 x in de week, 2 groepen van 4 meisjes die honden therapie krijgen. € 65 p. groep. De bedoeling is dat ze 15 lessen krijgen. Na 7 lessen gaan we allemaal samen zitten om een update te krijgen over de vorderingen.

Een andere groep meisjes krijgt paarden therapie. 1 les voor 1 meisje is € 30

Naast de vele trauma’s wat deze meisjes hebben blijft er een stuk onzekerheid door de constante dreiging vanuit Gaza.

De kinderen in het zuiden hebben echt onze hulp nodig!

Wie neemt een kind voor zijn rekening? Onder vermelding: kinderen in het zuiden.