Hoe het was en hoe het nu is

okt 6, 2020

Namens ons en namens alle meisjes willen wij onze grote dank uitspreken voor uw genereuze gift in het afgelopen jaar, speciaal om te gebruiken voor de muziek kamer. We zullen dit gebruiken voor muzieklessen voor de meisjes in Kibbutz Sa’ad, en voor het inrichten van het muzieklokaal, en bij de aanschaf van de muziekinstrumenten. 

Het studeren van muziek geeft de meisjes uitgebreide opties voor expressie en zelfontplooiing, en verrijkt hun wereld, en deze belangrijke culturele bezigheid brengt genezing voor de ziel.

We zullen dit jaar ook enkele maanden het salaris van de leraar betalen van uw gift. 15 meisjes (ongeveer een derde van de meisjes) studeren muziek. Het muzieklokaal is bijna dagelijks enkele uren gevuld met activiteiten en is een zeer belangrijke plek voor de meisjes. Dankzij deze donatie is het muzieklokaal goed ingericht. Door een verscheidenheid aan instrumenten en materialen te kopen, kunnen we deze activiteiten organiseren.

We zijn gezegend! We zijn blij en trots om met u samen te werken ten behoeve van kostschoolmeisjes. Bedankt uit de grond van ons hart!

Ofer Shlomi, Directeur van het internaat