Shalom

jul 31, 2020

We willen u nogmaals bedanken voor Yad L’Ami’s donatie voor de therapeutische paardrijlessen. Wij vinden dat deze uren een zeer goede uitwerking op het algehele welzijn van onze studenten heeft.

Paardrijden is een betekenisvolle factor geworden in de emotionele gezondheid van onze studenten. Het helpt onze kinderen hun zelfvertrouwen op te bouwen, evenals hun zelfredzaamheid. Het helpt hen om te gaan met angstaanvallen en stress in verband met de situatie in het gebied en helpt bij het reguleren van hun emoties.

Eind vorig jaar vergaderden we met elkaar om samen wegen te vinden om de therapeutische sessies te maximaliseren. We hadden besloten dat het betrekken van de ouders in het therapeutische proces zinvol kon blijken. 

Tot nu toe hebben 16 studenten de lessen gevolgd en zijn geholpen door deze belangrijke mogelijkheid. De leerkrachten van de eerste tien hebben melding gemaakt van een verbetering in samenwerken, een versterking van hun zelfredzaamheid die op zijn beurt de sociale vaardigheden en de motorische vaardigheden verbeterde. 

De ouders hebben ook een verbetering gezien en veel kinderen hebben minder stress, en meer veerkracht. Velen hadden graag aan meer lessen dan tien deelgenomen. Wij waarderen uw betrokkenheid en uw hulp enorm.

Dank je wel en we hopen dat je nog veel kinderen mag helpen.

Het personeel van Da’at school.